11 Kasım 2008 Salı

Bilmediğinizi Tek Tıkla Çevirin ClickIVO İndir

Kolay kullanıma ve geniş sözcük içeriğine sahip ClickIVO programını diğer sözlük programlarından farklı olarak ücretsiz indirip kullanın.

Piyasada bulunan çoğu sözlük yazılımı ya ücretlidir ya da birtakım kısıtlamalar içerir. Bunlara karşılık ClickIVO programı hem ücretsiz olarak bulunuyor, hem de tam 83 dili birbirine başarıyla çevirebilecek durumda kullanıcılarını bekliyor. 83 dil desteği, rakip programlar ile kıyaslandığı an üstün bir özellik olarak programın artı hanesine yazılabilir.


Program kurulduğu andan itibaren simgesini sistem tepsisine bırakarak arka planda çalışmaya başlıyor. İstediğiniz herhangi bir kelimenin üzerine imleciniz ile geldiğiniz an Alt tuşuna basılı tutarak farenizin sol butonu ile tıklarsanız, sistem tepsinizden açılan ufak bir pencere kelimenin anında Türkçe karşılığını buluyor. Bu tuşlar ve farenizin butonlarını Seçenekler menüsünden isteğiniz doğrultusunda ayarlama imkanınız da bulunuyor.


İmleciniz ile üzerine geleceğiniz kelimenin herhangi bir Windows uygulamasında yer alması yetiyor. Örneğin internette gezinirken ya da bilgisayarınızda kurulu herhangi bir programda bu işlemlerinizi kolayca gerçekleştirip kelimelerin Türkçe karşılıklarını görebilirsiniz. Ayrıca programı simgesinden büyülterek Metin Çevirisi butonuna tıklarsanız yazdığınız cümle ya da cümle gruplarını da doğrudan çevirme şansınız bulunuyor. ClickIVO ile aynı zamanda istediğiniz kelimelerin Wikipedia sonuçlarını da görebilirsiniz.

::>>>> Yazılımı indirmek için tıklayın.

Hiç yorum yok: