18 Kasım 2009 Çarşamba

Bilişim 09'un Prestij Ödülünü Kim Aldı ?

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) ve Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği'nin (TÜBİSAD) işbirliğiyle bilişim sektörüne uzun yıllar hizmet etmiş,  kişilere verilen Yaşam Boyu Hizmet Ödülü'nü bu yıl, Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) İmtiyaz Sahibi Faruk Eczacıbaşı aldı.İstanbul'da 1954'te doğan Faruk Eczacıbaşı, İstanbul Alman Lisesi'nden mezun oldu. Berlin Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde öğrenimini tamamlayarak aynı fakültede master yaptı.

Zirvede Teknoloji Politikaları tartışılacak

Halen, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Eczacıbaşı Bilgi İletim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapıyor. Bilişim alanında çeşitli kurumlarda bugüne kadar aktif görevler alan Eczacıbaşı, Türkiye Bilişim Vakfı'nın yönetim kurulu başkanlığını da yürütüyor.
Yaşam Boyu Hizmet Ödülü, bilişim sektöründe en az 20 yıllık deneyime sahip olmak, katma değer yaratmış, yenilikçi ve sektörün gelişimine katkıda bulunmuş olmak gibi kriterlere göre yapılan değerlendirmeler sonucunda veriliyor. Bugün başlayan  Bilşim 09 Zirvesi 19-20 Kasım 2009 tarihlerinde, Ankara Grand Rixos Otel’de devam edecek. Etkinliğin bu yılki ana teması Teknoloji Politikaları olarak belirlendi.

Hiç yorum yok: