31 Aralık 2009 Perşembe

Google'dan Hoşgeldin Yeni Yıl özel doodle


Google'da yılbaşı kutlamasını es geçmedi ve 'Hoşgeldin Yeni Yıl' aramalı logosu ile sitesine girenleri karşıladı. İşte Hoşgeldin Yeni Yıl doodle'ı ve Google'ın kutlaması...
Google, yılbaşını da es geçmedi. Google Türkiye sitesine girenler de yeni yıl sevincini Google'da yaşadılar. Google, 2010 yılına hazırladığı özel doodle ile tüm dünyada global bir doodle yayımladı. Coğrafik sıralamalara göre, yeni yıla giren ülkelerde logosunu değiştiren Google, saatler 24'ten sonra Türkiye'yi de es geçmedi...


Gecikmeli de olsa doodle'ı Türkiye'ye de ekleyen Google, özel günlerdeki kutlamalarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Google, Hoşgeldin Yeni Yıl doodle'ından önce, ülkemizde birçok özel gün için de doodle hazırlamıştı.

Bilindiği üzere Google, önemli günlerde kullanıcılarını özel olarak tasarladığı logolar ile karşılıyor ve bu logolara doodle ismi veriliyor.
Türkiye'de ayrıca önemli kent merkezlerimizde de 2010 yılına mutlu bir giriş hakimdi...  Taksim ve Nişantaşı, İstanbul'daki yeni yıl kutlamalarının birinci adresi oldu. Kutlamalar sırasında polis İstanbul'da ciddi önlemler aldı. İstanbul genelinde 5 bin polis görev yaptı.
Yeni Yılın gelmesi ile birlikte merakla beklenen diğer bir gelişme ise Milli Piyango sonuçlarıydı. 30 Milyon TL büyük ikramiye çeyrek bilete isabet etti ve 4 kişi bu yıla milyoner olarak merhaba dedi.
Bizlerde  "Hoşgeldin Yeni Yıl" diyoruz ve 2010 yılının sizlere sağlık ve şans getirmesini diliyoruz...

Hiç yorum yok: