15 Şubat 2010 Pazartesi

eScan AntiVirus & Content Security

e Scan Hakkında :

e Scan Sistemleriniz  virüs phishing (kimlik hırsızlığı) spyware,Adware,Botnetler,Rootkitler,Malware,Keyloggerlardan ve bunlar gibi Sisteminiz için tehlikeli olabilecek kötü amaçlı yazılımlardan koruyan bir anti Virüs Anti Spam ve içerik güvenliği programlıdır.



eScan bilgisayar sistemleri ve networkler için NILP teknolojisi MWL teknolojisi ve Sezgisel tarama özelliği ile sizin için tam bir koruma sağlar.



WML Teknolojisi :
e Scan devrimsel nitelikte Micro World Winsock Layer (WML) Teknolojisi ile gerçek zamanlı bir virüs koruma sağlar.Güvemlik tehtidlerini Windows Socket layerda engeller ve e-postaları yasaklı içerik yada kötü amaçlı eklere karşı tarar,ayrıca web sayfalarını da filtreler.
Micro World ün WinSock Layeri internet ve Windows Socket katmanı arasına sisteminiz ve internet arasındaki trafiği analiz etmek üzere yerleştirilmiştir.İnternet e bağlandığınızda WinSock Layer bilgisayarınız ve internet arasında bir arayüz görevi görür.Tüm e-postalar eklentiler ve indirilenler vb.sisteminize girmeden önce taranır.

NILP Teknolojisi :
NILP Teknolojisi yapar zeka prensiplerine dayanan bir teknolojidir.NILP teknolojisi Spam ve kimlik Hırsızlığına karşı sisteminizi korur.Bu teknoloji kullanıcının davranış örneklerini inceliyerek her maili spam veya değil olarak sınıflandırıp analiz edebilir.Sistem Yöneticileri, kullanıcıları için şirket politikası olarak rule setler belirleyebilir.



Proaktif Koruma :
Sahip olduğu MWL teknolojisi ile winsock layer katmanı, bilgisayarınızda Outlook,Messenger vs ile gelebilecek tehditleri anlık olarak tarar ve minimize yanlış alarm (false alarm) ile en iyi korumayı sağlar.Virüs Bulletin,av-comparavites gibi pek çok saygın koruma yaptığı testlerde kendisini kanıtlamıştır.

Sürekli Güncelleme :
e Scan saat başı kendini günceller ve bu güncelleme periyodu kullanıcı tarafından da düzenlenebilir.Güncelleme paketleri çok küçük (20-30kb)olduğundan internet hızınıza sala etkilemez.

Maksimum Performans :
e Scan Kullandığı motorun işleyişi sayesinde sistem kaynaklarını minimum seviye kullanır ve bu sayede hiç aksaklık veya performan sorunu yaşatmaz.Bu sayede bilgisayar performansını arttırmak adına donanım yükseltmesi (cpu,ram ) gibi gerekmez.


Kullanıcı Dostu :
Gelişmiş arayüz sayesinde kullanımı çok basit ve kolaydır.Bunun yanında ileri düzey kullanıcılar için detaylı optimizasyon yapabilme imkanıda vardır.

Çoklu Dil Desteği :
e Scan Kurulumu sırasında 13 Faklı dil seçeneği sunar.Türkçe dil seçeneği mevcuttur.Aynı lisans ile farklı bir dil için yeniden kurulabilir.

Ücretsiz Teknik Servis :
7/24 ücretsiz anlık teknik servis hizmeti mevcuttur.Msn, uzaktan yardım gibi pek çok hizmet ara birim ile teknik destek sunulmaktadır.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Thanks! It’s a good resource and I have saved it to my favorites list and I’ll be sure to visit time and again. Great post
Güzel Sözler

Adsız dedi ki...

Teşekkürler güzel bir paylaşım. virüsler günümüzde bilgisayarlarımıza çok zarar veriyor.
antivirüs