7 Temmuz 2010 Çarşamba

Bitmiş Kartuşlarınızı Çöpe Atmayın


Gün geçtikçe hayatımızdaki yenilikler hızla gelişmektedir. Çağımızın, ihtiyacımızı karşılaması doğrultusunda gelişmekte olan teknolojide bu yeniliklere en açık alanlardan bir tanesidir.

Çoğu insanımız farkında olsalar da, bilmeyenler için dile getirmek istiyorum özellikle bilgisayar konusunda sınır tanımayan bir gelişimin içerisindeyiz.

Bir gün önce aldığımız bir bilgisayar parçasının ertesi günde hiçbir değeri yokmuş gibi davranılabiliyor yada 1 hafta önce almış olduğumuz yazıcının kartuş ihtiyacını gideremeyebiliyoruz. Bilgisayar parçası üreticileri çağa ayak uydurmakta hiçte geç kalmıyor, hatta çağın bir adım ötesinde de gidiyorlar diyebiliriz.

Özellikle yazıcılarımızın hiç kullanılmamış kartuşları ceplerimizi oldukça yakmaktadır. Üreticiler artık en çok neyin karlı olduğuna ve kartuş idaresine göre yazıcı modelleri çıkartmakta ve kartuşlu yazıcı alımı yerini toner kullanan yazıcılara bırakmaktadır. Eskiden toner dediğimizde aklımıza sadece siyah renk gelebilir fakat şu an size inanılmaz kaliteli renkteki toner çeşitleri piyasada mevcut.

Kartuşlarınıza gelince yazıcınız çalıştığı sürece onları kullanabilirsiniz. Mutlaka günde bir iki çıktı alarak ağızlarının donmasını engelleyebilir ve kartuşlarınızı doldurabilirsiniz. Ege bölgesinin Denizli kartuş bu konuda sizlere kolaylıklar sağlamakta ve ayrıca donmuş kartuş ağızlarını açarak daha kaliteli bir hizmet anlayışı içerisinde yola devam etmektedir.

Hiç yorum yok: