13 Temmuz 2010 Salı

Casper Özel Tasarım Notebook

Tasarım, ayrıntılarıyla özelleşir diye düşünenler için muhteşem stil, Casper Nirvanalar…

Casper’in 14 inç olarak ürettiği Nirvana notebooklar zarif ve şık tasarımıyla göz alıcı bir tarz. İtalyan tasarımcıların hazırladığı Casper Nirvana; muhteşem tarzı olan araba çizgilerini yansıtır nitelikte tasarlanmış…


Gün geçtikçe Casper notebook ürünlerine yenilerini ekliyor. Tasarımlarıyla çok sayıda kişinin beğenisini kazanan Casper’ın son tasarım harikası Casper Nirvana’da artık piyasada satışa sunuldu.


Kendi tarzı olan bu harika tasarımlar görülmeye değer… Casper Nirvanalar; IMR teknolojisiyle tasarlanarak geliştirilmiş. Arka kapağı string olarak dizayn edilmiş LCD yapıda… Yine IMF teknolojisiyle birlikte hairline görünümlü klavye panelide oldukça parlak ve şık görünüyor.

Casper Nirvana; muhteşem tasarının yanında İntel’in yüksek teknolojili işlemcilerini de destekleyerek donanımıyla da göz dolduruyor. Casper Nirvana’yı diğer notebooklardan ayıran bir diğer özelliği ise 14 inç olması ve konforlu oluşunun yanında mobil oluşu…

Değişik ihtiyaçlara yönelik biçimde alternatifli olarak üretilen dahili ve harici ekran kartları, mouse ve çantasıyla satışa sunulmuş buluyor. Satış fyatı ise 629 ile 999 dolar aralığında seyrediyor. Bu verdiğimiz fiyatlara KDV dahil değil.

Hiç yorum yok: