22 Ağustos 2010 Pazar

Ucuza konuşmanın yolları


Ucuza konuşmanın yolları

Ülkemizde bilgisayar ve interneti olan kullanıcıların en çok araştırdığı konulardan biri de ucuza nasıl konuşabiliriz. Önceleri telefon şirketleri tek seçenek iken şimdilerde ise bu tür firmaların artmasından dolayı rekabet ortamı içerisinde de fiyatlar oldukça düşmektedir.

İnsanlar şu an için bu konularda pek bilgi sahibi olmasa da teknolojinin ilerlemesiyle birlikte bilgiler artarak uygun konuşma yollarını bulacaktır.



Cep telefonlarının herkeste olmasından diğer firmalarının ev telefon kartları yeterince pazarda tutunamamıştır. Sim only gibi şirketler bu konuda gerekli başarıyı kullanıcılarına hissettirerek piyasada tutulmayı sağlamıştır.

Sim only kartları her nerede olursanız olun ister cep telefonunuzdan ister ev telefonunuzdan rahatça kullanabilirsiniz. Kart hem yurt içi hem yurt dışı kullanımlarda tahmin ettiğinizin çok altında konuşma fırsatı sunmaktadır.

Özellikle tatile yurt dışına çıktığınızda aramalarınızın ne kadar uyguna geleceğini de unutmayınız. Ayrıca Eugenia Victoria otelinde bu kartlara özel indirimlerde uygulanmaktadır. Bir kart firmasının bu kadar büyük bir otelde nasıl reklam yapabildiğiniz soruyor iseniz, şirket dünyanın her yerinde en çok kullanılan kart olma özeliğine sahiptir.

Hiç yorum yok: