21 Ekim 2010 Perşembe

İnternetten sohbet etmek

İnternet hayatımıza giren en muhteşem teknolojik ürünlerden bir tanesidir. İnternet sayesinde yapamadığımız şey kalmamaktadır. Hatta öyle ki evinden dışarı çıkmadan para kazanan insanlarda dahil. İnternet en büyük bilgi kaynağı haline gelmiş olsa bile boş vakitlerimizi de daha eğlenceli geçirmemize yardımcı olmaktadır.
Bunların dışında sohbet etmek, yeni insanlarla tanışabilmemiz için çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Özellikle kamera çıkmasıyla birlikte kameralı sohbet siteleriyle artık kendilerini farklı tanıtan kişiler ile daha dürüst sohbet etme imkanı da bulmaktayız.
Kameralı sohbet ile birlikte aynı zamanda sesli siteler olması ayrıcalığı da bizleri bir müddet sonra yoran bir eylem olan klavye kullanmayı da azaltmamızı sağlayarak, karşımızdaki insanı hem sesli hem de görüntülü olarak tanıma imkanı bulabiliyoruz.
Sesli sohbet internet`den evlenmeyi düşünen kişiler için de, karşınızdaki insanın hem sesli, hem de görüntülü iletişime geçmenizle birlikte yalan söylemesi, seslerindeki tedirginlikten anlayabileceğiniz için evlenmeyi düşünenler için dürüst sohbetler oluşabilir.

Hiç yorum yok: