3 Ekim 2010 Pazar

Kadıköydeki Otel Bilgileri

Tükiye’nin en çok göç alan şehri olan ve nüfusu oldukça fazla olan İstanbul, oldukça fazla iş imkanı ve turistik açıdan da gezilecek mekan çokluğundan dolayı sürekli turist akınına uğramaktadır. Yaz dönemlerinde tatil yörelerinden daha fazla turist gelmesi de bunun bir göstergesi durumundadır.

İstanbul’a gelen turistlerin konaklama, yeme-içme ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor. İstanbul’a gelen turistlerin çoğunluğu Kadıköy ilçesinin tercih etmektedir. Bunun nedenlerine bakacak olursak, Kadıköydeki otellerin modern, lüks ve konforlu olmasıdır. En önemli özelliklerinden biri muhteşem deniz manzarısıdır.


Kadıköy otelleri, iş adamları tarafından yapılan kısa zamanlı projeler ile oldukça ilgi çekmiş durumda. Bu gelişmeler doğrultusunda oteller, gelen turistlere dört dörtlük bir tatil imkanı sunmaktadır. İstanbul, büyük bir il olduğundan ulaşımda da bazı zorluklar yaşanabiliyor. Ancak kadıköydeki otellerin tercih edilmesinde ki en önemli nedenlerden biri de budur.

Ulaşım bakımından her yere vapur seyahatı olması turistleri etkiliyor. Kadıköy otelzincirleri turistlerin hemen hemen ikinci evi konumundadır ve buralarda turistlere rastlamanız sizi şaşırtmamalı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına yakında olması ile Kadıköydeki otellerin artı bir avantajı oluyor.

Hiç yorum yok: