21 Ekim 2010 Perşembe

Rüya görmek ve rüya tabirleri

Her insan olmasa bile insanların %99’undan daha fazlası rüya görmektedirler. Geriye kalan kısmın ise belirli rahatsızlıklarından dolayı rüya görememeleri ve buna bağlı olarak yorgunluk gibi belirtileri yaşadıkları süre boyunca yaşarlar ve kısa sürede tedavi edilmeleri gerekir.

Rüyalar her insanın bilinç altına göre farklılıklar gösterir ve bir gece boyunca birden çok fazla rüya görülür ve bu görülen rüyalar dinlenmemize daha fazla etki sağlar.
Görülen rüyalar her sabah arkadaşlar, eşler tarafından rüya yorumları sitelerine girerek veya kendi bilgilerinin dahilindeyse de birbirleriyle paylaşarak rüyayı kritik ederler ve ileride ne olabileceğinin belirtilerini rüyalarda ararlar. Rüya tabirleri kesinlikle doğru çıkacak bir şey söz konusu olmasa bile çıkma olasılığı yüksek bir bilime dayalı yorumlar mevcut olabiliyor.

Rüya tabirleri araştırılırken kaynaklarınızın güvenilir ve bu konuda gerçekten bilinen kişilerin rüya yorumlarını okumalı ve kendinizde o sitenin yorumlarına göre yorumlamalısınız aksi taktirde doğru olmayan bir bilgiye kendinizi fazla inandırırsanız gerçekleşme olasılığı da olabileceğinden ötürü güvenilir siteleri ziyaret etmeniz yorumlarınız açısından önemlidir.

Hiç yorum yok: