7 Aralık 2010 Salı

WordPress Otomatik Etiket Eklentisi

WordPress en çok kullanılan hazır sistemlerden birisi. Bu nedenle wordpress için bir çok eklentide yazıldı. Bir çoğunu paylaştık ve paylaşmaya devam ediyoruz. Şimdiki eklentimiz otomatik etiket eklentisi.
Otomatik etiket eklentisi nedir ?
iki türlü otomatik etiket bulunuyor. Birisi yazdığınız yazıdan kelimeler seçip otomatik olarak etiketlere ekliyor. Diğer ise google aramalarındaki kelimeyi etiket olarak ekliyor. İlk durum pek tavsiye edilmiyor be nedenle üzerinde durmuyoruz. İkinci durum ise hit arttırmak için kullanılabilecek en güzel wordpress eklentilerinden birisi.



Google aramalarında yazılan kelime ile sitenize gelen birisini düşünün. Bu kişinin Google’da yazdığı kelime, kişi sizin sitenize girdiği anda otomatik olarak etiket şeklinde sitenize ekleniyor. Bir örnek vermek gerekirse; ” Edevre.Org sitesi ” şeklinde bir konu açtınız. Arama yapan kişi ” teknikweb giriş ” yazarak sitenize geldi. Bu “ teknikweb giriş ” kelimesi sitenize otomatik etiket olarak ekleniyor. Bir nevi etiket avcısı oluyor. Eklentinin ismide WordPress Etiket Avcısı zaten.

Hiç yorum yok: