3 Şubat 2011 Perşembe

Hamilelik Hesaplama

Hamile bir bayan için günler çokta kolay geçmemektedir. Sürekli doktor kontrolleri, sağlık kontrolleri ve bebeğin gelişimi ile ilgili tüm detaylar ayrıntılı olarak incelenmektedir. Hamilelikgünlerinin ne kadar süreceğini ise çoğu kişi çektiği ağrılar ve sancılar doğrultusunda tahmin etmeye çalışmaktadır.

Artık kaç haftalık hamile olduğunuzu sadece bir bilgisayar yardımı ile öğrenebilmektesiniz.Hamilelik hesaplama programı yardımı ile sadece birkaç bilgi girerek kaç haftadır hamile olduğunuzu veya hamile kaldığınız süreyi, daha ne kadar hamileliğinizin kaldığını öğrenebilirsiniz.

Gebelik hesaplama programlarının istedikleri bilgilerden biri en son geçirdiğiniz adet döneminin tarihidir. Bu dönemi kesinlikle doğru girmeniz gereklidir. Bu sayede kaç haftalık hamile olduğunuz daha doğru bir sonuç alacaktır. Hamilelik süreciniz boyunca hamilelik hesaplama takvimi kullanarak kaçıncı haftalarda olduğunuzu bilebilirsiniz.

Hamile kaldığınız haftaları belirleyerek, hangi haftalarda hangi besinleri alacağınızı da bilirsiniz. Doktorların önerileri doğrultusunda bebeğin sağlıklı bir şekilde anne karnından ayrılması için düzenli beslenmek şarttır. Çocuğunuzun anne karnındaki gelişimi ve dünyaya daha sağlıklı gelebilmesi için hamilelik hesaplamaprogramını kullanarak dikkatli bir şekilde hareket edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: