23 Şubat 2011 Çarşamba

Pierre – Laurent Aimard İstanbul Konseri

Günümüz müzik dünyasının önemli figürlerinden biri olan Pierre – Laurent Aimard’ın, 28 Şubat 2011 tarihinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda performansını sergileyeceği konsere Rengim Gökmen yönetimindeki İstanbul Senfoni Orkestrası da eşlik edecek. Konserde dinleti olarak Chopin’in 2. Piyano konçertosu sunulacak. Klasik müziküstadlarından biri olarak varsayılan Pierre – Laurent Aimard’ın bu büyük müzik ziyafetini kaçırmamanızı öneririz…


Klasik Müziğin En İyilerinden

Gramaphone Dergisi tarafından yapılan “Klasik müziğin en büyük 250 ismi” sıralamasında kendine yer bulan Pierre – Laurent Aimard, her dönemde olduğu gibi bu dönemde de klasik müziğin efsane veya büyük isimleri ile çalmaya devam ediyor.

Pierre – Laurent Aimard CRR Konseri bilet fiyatları ise; 50TL, 40TL, 30TL ve 20TL olarak belirledi. Biletler ise CRR konser salonu bilet gişesi ve Biletix bayilerinde. The Guardian tarafından sanatçı ile ilgili olarak Nisan 2006 tarihinde yayımlanan sözler ise şu şekilde:


“Örnek teşkil edecek parlak tekniği, müziğindeki zarif tonu, mısraların her bir parçası kadar tüm nüanslarıyla trajik… Orkestra şefinin ve orkestranın gayretini alkışlatması, Aimard’ın egoizmden uzak oluşu, bu olağanüstü müzisyenin birleşiminde saklı…”

Etkinlik : Pierre – Laurent Aimard İstanbul Konseri

Yer : Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu

Zaman : 28 Şubat 2011 Saat : 20:00

Bilet : 50TL, 40TL, 30TL, 20TL

Hiç yorum yok: