17 Mart 2011 Perşembe

Acer Liquid MT Özellikleri

Acer tarafından üretilen ve uzun zamandır piyasaya çıkması beklenen Acer Liquid MT nihayet teknoloji severlerin beğenisine sunuldu. Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan ve Android Market uygulamasını çalıştırmayı başaran HTC’lerden sonra bu ünvanı almaya hak kazanan 2. model olan Acer Liquid MT de Android Market uygulamasına sahip.

Acer akıllı telefon ailesi üyeleri içinde en dikkat çekici model olan Acer Liquid MT, ergonomik, oval ve şık hatlara sahip. 3.6 inçlik ekranı bulunan Acer Liquid MT, paslanmaz çelikten üretilen ana gövdesi, krom kaplama olan alt ve yan kısımları cihazın kalitesini ve sağlamlığını artıran etkenler arasında yer alıyor.


Qualcomm 7230 800MHz işlemci ve navigasyon özelliğinin yanı sıra tüm Android uygulamalarına da Android Market üzerinden ulaşılabiliyor oluşu da bir diğer olumlu özelliği. Flash desteğinin yanı sıra, JavaScript de bulunduran Acer Liquid MT, WiFi ve HSDPA 14,4 Mbps internet bağlantısı bulunduruyor ve ietim sistemi olarak da Android Froyo sürümünü kullanıyor.

Acer Liquid MT Diğer Özellikleri

720p (30 fps) kalitesinde görüntü kaydı.
LED flash, gülümseme ve yüz algılayıcı, Xvid formadında HD video oynatma
Dolby Surround, Dynamic Bass Boost
Kullanıcı dostu yeni Acer arayüzü ve kolay kullanım
Facebook ve Twitter güncellemelerini ana ekrandan kolayca kontrol etme
DLNA/UPnP teknolojisi sayesinde çevresindeki tüm aygıtlar için kablosuz ağ dağıtıcısı rolüne bürünüp internet bağlantısını paylaşabilme

gibi daha pek çok özelliği bulunduruyor Acer Liquid MT.

Hiç yorum yok: