5 Mart 2011 Cumartesi

Crysis 2 Türkçe Olarak Geliyor

Crysis 2, Crysis 2 Fiyatı, Crysis 2 Kullanıcı Yorumları, Crysis 2 Özellikleri, Crysis 2 Satış Fiyatı, Crysis 2 Türkçe Desteği, Crysis 2 Türkçe Mi, Crysis 2 Yorumları
sorularının son dönemde sıkça sorulduğunu biliyoruz… Peki Crysis 2 Türkçe olacak söylentileri ile bir arada gelen “olmayacak” tartışmalarının aslı nedir? Efendim, son birkaç haftadır sık sık yapılan Crysis 2 Türkçe dil seçeneği ile ilgili tartışmalara nokta kondu. Zira Crysis 2 hem PC, hem PS3, hem de Xbox 360 versiyonlarında Türkçe dil seçeneği ile birlikte geliyor.

Yerli yapımlar arasında yer alan ve ülkemiz için gurur kaynağı olan Crysis 2, önümüzdeki ay çıkması beklenen versiyonunda Türkçe dil seçeneğini de barındıracak olması, özellikle yerli oyun hayranlarını büyük bir mutluluğun sarmasına neden oldu.


Bilindiği üzere Crysis, ilk versiyonda ülke içinde Türkçe olarak çıkmıştı ve son derece yüksek, rekor denilebilecek satış rakamları elde etmişti. Tabii ki oyun Türkler tarafından yapılmıştı ve bu dahi, satış rakamlarının yüksek olması için yeterli bir sebepti. Buna ek olarak bir de Türkçe dil seçeneği barındırması, satış rakamlarını biraz daha üst seviyeye çekti.

Crysis 2 Türkçe Olacak!

Crysis 2 adlı oyun, ülkemizde Aral firması tarafından dağıtılıyor. Crysis 2 Türkçe dil desteği ile ilgili herhangi resmi bir açıklama yapılmamasına karşın, oyunun Türkçe olarak piyasaya sürüleceğini söylememizin tek bir nedeni var; o da Aral’ın, Crysis 2 ön siparişinde dil seçeneği olarak Türkçe yazması…

Crysis adlı oyun, ilk versiyonda yalnızca bilgisayar kullanıcıları için Türkçe olarak satışa sunulmuştu fakat şimdi hem teknoloji, hem de oyun severlere iyi bir haber olarak, tüm platformlar için Türkçe olarak sunulacağını belirtebiliriz. Ki bu haber, birçok oyun fanatiğini sevince boğdu.

Crysis 2 Satış Fiyatı

Crysis 2 satış fiyatı, PC versiyonunda 79TL, PlayStation versiyonunda ise 140 TL olarak belirlendi. Henüz Xbox 360 için ön sipariş açılmadığından ötürü ise satış fiyatına dair herhangi bir bilgi veremiyoruz maalesef.

Hiç yorum yok: