1 Mart 2011 Salı

Pegasus Ucuz Uçak bileti

Pegasus deyince artık kimsenin aklına asıl anlamı olan Yunan mitolojisindeki at gelmiyor. Artık Pegasus hava yolu firmasıyla tanınıyor ve gayet de normal. Zira kısa sürede reklam kampanyaları ve indirimli uçak biletleriyle Türkiye’nin en çok kullanılan uçak bileti firmalarından biri haline geldiler. Pegasus uçak bileti fiyatları her geçen gün yeni kampanyalarla birlikte düşüyor. Örneğin şu an geçerli olan bir kampanyada yurtdışı uçak bileti fiyatları sadece 49 euro. 
Pegasus Hava yolları‘nın resmi sitesi olan flypgs’den ilk bilet alan 50 bin kişiyi kapsayacak bu büyük indirimde 27 farklı yurtdışı şehrine 49 euro gibi komik bir fiyatla seyahat edebilirsiniz. Pegasus uçak bilet fiyatları sürekli düşüyor ancak diğer firmalarda ucuz uçak bileti bulmak bir hayli zor. Türk Hava Yolları gibi uçak bileti firmalarından bahsediyoruz. Pegasus uçak biletleri bu durumda tatilcilerin imdadına yetişiyor ve neredeyse otobüs bileti fiyatına satılan biletleriyle birçok insanın bütçesine katkıda bulunuyor.

Kırmızı bavul” adını taşıyan bu kampanyaya katılmak için elinizi çabuk tutun. Alınan biletlerin 1 Mayıs – 1 Temmuz arasında kullanılabileceğini de ekleyelim unutmadan. Bu Pegasus yurtdışı kampanya ile ilgili daha fazla ayrıntı için http://www.pegasusucakbiletlerifiyatlari.com sitesini öneriyoruz. Ayrıca uçak bileti sorgulama, uçak bileti rezervasyon gibi işlemler de bu siteden halledilebilir. Umarız aradığınız fiyata bir bilet bulur ve bütçenizi rahatlatırsınız…

Hiç yorum yok: