4 Mart 2011 Cuma

Turkcell Faturasız VINN

3G, Faturasız Turkcell 3g, Faturasız Vınn Kampanyası, Turkcell,Turkcell 3g Internet, Turkcell Faturasız Vınn, Turkcell Kampanyaları
cep telefonu kullanıcılarını memnun edecek şekilde devam ediyor… Yeni Turkcell kampanyası ise faturasız VINN kullanımı ile ilgili… VINN için fatura ödemek istemeyen kullanıcılar, Faturasız VINN tarifi ile bu taleplerine karşılık bulacak. Turkcell 3G hizmetini kontratlı olarak kullanmak istemeyenler için son derece ideal olan bu kampanya dahilinde kullanıcılara E176 model VINN veriliyor. Paket için belirlenen kotayı aşmadan internet kullanmak isteyenler, kullandıkları kadar ücret ödeyerek, kota aşım ücreti ödemeden bu isteklerine de yanıt bulacak. Bu sayede VINN + 3G hattının ücreti %33 daha ekonomik oluyor.


Faturasız Turkcell 3G kullanıcısı olmak isteyenler için bir sevindirici haber de World Card tarafından verildi… Yani 3G kullanmak isteyenler, VINN + Faturasız 3G Hattı + 4 GB İnternet Pakete, her şey dahil 114 TL karşılığında, üstelik 10 taksit imkanı ile sahip olabilecekler.

Gelişen 3G teknolojisi ile artık daha fazla çekim gücü ile hizmet veren Turkcell, bu tarz kampanyalar sayesinde müşterileri daha fazla memnun etme gayreti içerisinde görünse de, birçok müşteri, Turkcell’in 3G performansından memnun değil:”Vodafone daha iyi çekiyor. Turkcell birçok yerde EDGE ile bağlantı imkanı sunuyor” sözleri ile şekvâda bulunuyor.


Hiç yorum yok: