20 Nisan 2011 Çarşamba

HD Pro Webcam C910 Özellikleri, İncelemesi

Dünyanın en kaliteli webcami olarak bilinen HD Pro Webcam C910 özellikleri düşünüldüğünde HD kalitesinde görüşme gibi çok sayıda nitelik ön plana çıkıyor. Görüntülü görüşme yaparken stereo ses kalitesi ve HD görüntü kalitesi sahibi olmayı kim istemez ki? Son derece kaliteli (720p) görüntü aktarımı gerçekleştiren HD Pro Webcam C910, bilgisayar kullanıcılarını teknolojinin doruk noktasına ulaştırıyor. Çok sayıdaki görüntülü görüşme programı ile uyumlu olarak çalışabilen HD Pro Webcam C910, aynı zamanda Mac ortamında da görüntülü görüşme imkanı sunuyor.


HD Pro Webcam C910 incelemesi olarak hazırladığımız bu yazıda ilk olarak HD Pro Webcam C910 özellikleriiçerisinde en çarpıcı olanına değinelim; 1080p HD kayıt ve 720p görüntülü görüşme! Evet evet yanlış duymadınız… Geniş ekran kalitesinde yüksek çözünürlükte HD 1080p video kaydı gerçekleştirebileceğiniz ve HD 720p kalitesinde, birçok görüntülü görüşme programı ve Logitech Vid™ HD ile 720p kalitesinde görüntülü görüşme imkanı sunan HD Pro Webcam C910, şu an için alanında bir numara!

HD Pro Webcam C910, sosyal ağlar ele alındığında da birçok kolaylık sunuyor… HD 1080p olarak kaydettiğiniz görüntüleri Facebook ve YouTube sitelerine çok kolay bir biçimde yükleyebilirsiniz. Kaydettiğiniz görüntüyü bu sosyal ağ sitelerine yüklemek için yapmanız gereken tek şey; yüklediğiniz videoyu, programda yer alan Facebook veya YouTube simgelerinin üzerine sürüklemek. Sürükle/Bırak özelliğini kullanarak tek seferde çok sayıda video yükleyebilirsiniz.

HD Pro Webcam C910′da bulunan çift stereo mikrofon sayesinde gerçek sesinizi aynen, sevdiklerinize aktarabileceksiniz. Windows, Mac,FaceTime, iChat, Skype, Google Voice ve birçok chat uygulaması ile uyumlu olarak çalışan HD Pro Webcam C910, ayrıca fotoğraf ve resim düzenlemek için iPhoto, iMovie ve hatta Photo Booth ile de uyumlu olarak çalışabilmektedir.

HD Pro Webcam C910 ile 10 megapiksel kalitesinde çekeceğiniz fotoğraflar sayesinde sevdiklerinizin sizi, olabilecek en gerçekçi halinizle görmesini sağlayabilirsiniz!

HD Pro Webcam C910 diğer özellikleri ise en az öncekiler kadar şık! Yüz tanıma teknolojisi kullanarak oturum açabilir, 60 günlük ücretsiz kullanıma sunulan FastAccess teknolojisi sayesinde siz bilgisayar başında olmadığınızda bilgisayarınızın kilitlenerek parolayı bilmeyen kişiler tarafından dosyalarınıza izinsiz erişim sağlanmasının önüne geçilir.

RightLight™ 2 teknolojisi sayesinde ise loş ışıklı ortamlarda dahi son derece kaliteli bir görüntü ile görüşme yapmanızı sağlar. Görüntülü görüşmeye renk katmak isteyenler için oldukça ideal bir teknoloji olan Logitech Video Effects™ sayesinde ise görüşmeye efekt verebilirsiniz.

Hiç yorum yok: