10 Kasım 2008 Pazartesi

Ücretsiz İnternet Güvenliği

Özellikle güvenlik duvarı yazılımıyla beğeni toplayan Comodo, çok daha kapsamlı bir internet güvenlik paketini ücretsiz olarak yayınladı.

Başarılı Firewall yazılımıyla övgü toplayan Comodo, şimdi de Comodo Internet Security güvenlik paketini yayınladı. Anti virüs ve güvenlik duvarının yanı sıra son dönemde sıkça kullanılan "proaktif savunma" özelliğine de sahip olan ücretsiz Comodo Internet Security(CIS), şirketin başkanı Melih Abdulhayoğlu tarafından "Güvenli internet bir ayrıcalık değil, herkesin hakkı olmalı. Bizler gelişmiş ve akıllı bir internet güvenlik paketini, herkes için daha güvenli bir interneti teşvik amaçlı olarak ücretsiz sunuyoruz." sözleriyle tanıtılıyor.

Tam Takım Koruma

Sistem kaynaklarıyla dost bir yapıya sahip olan CIS, virüs taramalarını otomatik olarak güncelleyip, esnek zamanlama ve çoklu tarama profilleri ile işinize geldiği gibi ayarlamanıza olanak tanıyor. Ücretsiz rakiplerinden çok daha fazlasını sunan Comodo Internet Security, malware, virüs ve davetsiz misafirlere karşı bilgisayarlara sağlam bir güvenlik ağı kurarak diğer ücretli anti virüs çözümlerine de başarılı bir alternatif oluşturuyor. Ayrıca çok daha fazla özelliğe sahip olan Comodo Internet Security Pro'nun da yıllık 39 dolardan satıldığını hatırlatmakta fayda var.

:: Comodo Internet Security yazılımını ücretsiz indirmek için tıklayın.

Hiç yorum yok: