20 Kasım 2009 Cuma

GIGABYTE GA-X58A-UD7 Serisi Anakartı

Intel X58 yonga setini destekleyen GIGABYTE GA-X58A-UD7, USB 3.0, Seri ATA Revizyon 3.0 (6Gbps) ve 3x USB Güç Artışı desteği ile birlikte GIGABYTE 333 Onboard Hızlandırma özellikleri başta olmak üzere, NVIDIA 3-Way SLI ve ATI CrossFireX için çoklu grafik işlemcisi desteği ve Intel'in yakın zamanda çıkacak olan 32nm yüksek performanslı işlemcilerine yönelik destek ile birlikte, oyun meraklıları ve deneyimli kullanıcıların beklediği bütün yeni nesil özelliklere sahip bir ürün olması ile dikkat çekiyor.
GIGABYTE GA-X58A-UD7 anakart, onboard NEC uPD720200 ana kontrol birimi aracılığıyla mümkün kılınan en son nesil SuperSpeed USB 3.0 teknolojisini destekliyor. Bu ürünün diğer bir özelliği SATA 2.0'ın (3 Gbps) veri transfer hızını ikiye katlayan SATA 3.0 teknolojisini de üzerinde barındırması. RAID 0 modu ile kullanıldığında, mevcut SATA arabirimlerinin 4 katı kadar yüksek bir veri transfer hızı sunan bu anakart, USB cihazları için daha yüksek uyumluluk ve ekstra güç sağlaması ile de ilgi çekiyor.

USB 3.0 ve SATA 3 başta olmak üzere yeni nesil depolama özelliklerine ve GIGABYTE'ın benzersiz 3x USB Güç Artışı özelliğine sahip olan GIGABYTE GA-X58A-UD7, yüksek performanslı, yüksek özellikli bir anakartın ne anlama geldiğini tam olarak özetliyor.

GIGABYTE'ı teknoloji lideri tahtına oturtacak olan modeli GA-X58A-UD7, sistem sıcaklığını çarpıcı bir şekilde düşürmek, arttırılmış enerji verimliliği ve overclock için geliştirilmiş stabilite sağlayarak hem güç hem de topraklama katmanları için 56,7 gr (2 ons) bakır kullanımı ile devrim yaratan GIGABYTE Ultra Durable (Ultra Dayanıklı) 3 tasarımınına sahip. GIGABYTE GA-X58A-UD7 ayrıca, arttırılmış sistem performansı, daha hızlı ön-yükleme süresi, güvenli platform yönetimi başta olmak üzere sisteminizin daha kolay ve daha zeki bir şekilde yönetilmesini sağlayan ve bir mouse tıklaması ile sistem kurtarma işleminin kolaylıkla yapılmasını sağlayan 6 yenilikçi yazılım kombinasyonu olan GIGABYTE Smart 6 teknolojisini de içerir.
GIGABYTE GA-X58A-UD7, LGA 1366 soketi için en son Intel Core i7 işlemcilerini ve üst seviyede performansa sahip olmak isteyen kullanıcılar için yüksek seviyede işlemci performansı sağlayan Intel'in yeni nesil 32nm işlemcileri ile birlikte çalışabiliyor. Bellek denetleyicisi doğrudan işlemcinin kendisine entegre edildiğinden, GIGABYTE GA-X58A-UD7 aynı zamanda son derece hızlı bellek performansı için üç kanallı DDR3 belleği de desteklemektedir.

Hiç yorum yok: