11 Temmuz 2010 Pazar

Dizüstü Soğutucu Kullanımı Dizüstü Soğutucu Seçimi

Dizüstü bilgisayarınız çok ısınıyor ve çok önemli bir anda kendisini koruma amacıyla kapanıyor. Yapmanız gereken tek şey Laptop soğutucusu almak olmalıdır. Dizüstü soğutucuları çok kişiye anlamsız gelebilir fakat bilgisayarınızın ömrünü ciddi derecede arttırmaktadır.
Bilgisayarlarımızın yavaşlamasının en büyük nedeni çok ısınmalarıdır. Çok ısınan bilgisayarımızın bir müddet sonra işlemcisi yanma durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Böyle bir duruma yakalanmamak için bir an önce tedbirinizi almalısınız.
Dizüstü bilgisayarları taşınabildiklerinden ve işçilik masraflarından dolayı masaüstü bilgisayarlardan daha pahalıdır. En ufacık bir arızada bile dizüstü bilgisayarınızın neredeyse 5 de 1 fiyatı kadarda masraf çıkmaktadır. Özellikle bu sorun bilgisayarınızın işlemcisiyse çok daha pahalıya mal olabiliyor. İşlemcilerinizi koruma garantisi veren cRadia firmasının Flexcradia adlı soğutucu dizüstü bilgisayarlarınızın ömür kaynağı olarak karşımıza çıkmaktadır.
Flexcradia dizüstü soğutucusu 11 tane farklı eğim ayarıyla her türlü kullanıcının kolaylığına göre ayarlamasını sağlamaktadır. Bir soğutucudan çok daha fazla detaylara önem verilen Flexcradia soğutma görevini şu an en iyi yapan ürünler arasındadır. Fiyatı 90 TL ile 110 TL arasında değişmektedir.


Hiç yorum yok: