17 Ekim 2010 Pazar

İletişim Nedir ve Faydaları nelerdir?

İletişim Nedir ve faydaları neler

iletişim nedir sorusun kısa ve öz cevabı olan modern hayatı bizlere sunan gerçek şey iletişimdir. İletişim olmasaydı modern hayatın bu denli gelişmesi kesinlikle mümkün olamazdı. İnsanlarla uzaktan iletişim kurabilmek gelişimi modern hayatı daha akıcı bir şekilde genişlemesini sağlamıştır.

Söylemek istediğimiz iletişim bir ihtiyaç olup keşfedilmiş olmasının dışında şu an ve geçmişte var olmasaydı şu an 200 yıl gerideki bir teknolojiye sahip olmuş olurduk.



İletişim sevdiklerimizle uzaktan hasret gidermemizi, işlerimizi daha hızlı bir şekilde yürümesini sağlamasını, insanları gereksiz yere yormamasınıbilgi nedir diye internette gezinirken, internetin iletişim aracı olduğunun farkında olmadan istediği bilgilere ulaşabilmeleri bizlere sağladığı faydalardan birkaç tanesidir.

İletişim bu kadar gelişmemizi ve bu modern, cahillikten uzak hayatı bizlere sağlayan iletişim mümkün olduğunca geliştirilmesi gereken bir teknolojidir.

İletişim nedir sorusu elbet bu kadarıyla kısıtlı kalmasa bile sonucunda insanlık tarihinde büyük bir amaca hizmet etmiştir ve hizmet etmeye devam eden bir teknolojidir. İletişime yapılan her katkı o ülkenin kalkınmasındaki en önemli unsurlardan bir tanesi olduğunu da belirtmek isterim.

Hiç yorum yok: