18 Ekim 2010 Pazartesi

Köpekbalığı Kıkırdağı İle Güzelleşin

Günümüzde çok sayıda ünlünün gençlik ve güzellik kaynağı kulladıkları köpek balığı kıkırdağı İçinde köpek balığı kıkırdağı bulunan anti aging özellikli gıda kapsülleri ünlü isimlerin gözdesi oldu. 30 yaş ve üzerindeki hanımlar saç, tırnak, cilt ve vücut bakımında olumlu ve kalıcı gelişme sağlayan bu kapsüller sayesinde metabolik fonksiyonlar hızlanıyor ve bu sayede güzel ve genç bir görünüm sağlanıyor.

Giderek yaygınlaşan bu kapsüller kadınların güzelliğine ve gençliğine katkıda bulunuyor. Bu ürünler çevresel faktörlerden alınacak zararı vücudun en aza indirgemesini sağlayarak cilde gençlik veriyor. Antioksidan etkisi
sayesinde cilde, saça ve tırnaklara serbest radikallerin zarar vermesini önlüyor. Aynı zamanda yağ yakıcı etkiye sahip böylece vücudun enerji kullanımını artırıyor. Bu mucizevi etkileri sayesinde kadınların giderek vazgeçilmezi haline gelmeyi başarıyor. Kadınların ağızdan alabilecekleri ilk anti aging etkili gıda olma özelliğine sahip ”İnversion F” iki ayrı kapsülden oluşuyor. Bu kapsüller kırmızı ve gri renke olup kırmızı kapsül kahvaltı yapıldıktan sonra gümüş kapsül ise akşam yemeğinin ardından alınıyor.

Hiç yorum yok: