17 Şubat 2011 Perşembe

BlackBerry Bold 9780 Özellikleri Fiyati

Turkcell kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor… Yeni Turkcell kampanyası ise BlackBerry Bold 9780 modeli. Hem bireysel Turkcell müşterilerinin, hem de kurumsal Turkcell müşterilerinin yararlanacağı Turkcell BlackBerry Bold 9780 kampanyası ile bireysel kullanıcılar ayda 77 TL’den, kurumsal kullanıcılar ise ayda 65 TL’den başlayan fiyatlar ile BlackBerry Bold 9780 sahibi olabilecek.
BlackBerry Bold 9780 Özellikleri

Turkcell kontratlı tarifeler aracılığı ile sahip olunabilecek BlackBerry Bold 9780, şimdilik siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği ile satışa sunuldu. 10 Şubat tarihinde başlayan Turkcell kampanyası dahilinde, her ay 4 GB internet de ücretsiz olacak.

İşletim sistemi olarak BlackBerry 6′nın kullanıldığı BlackBerry Bold 9780, kolay kullanımı olan bir klavyeye, Wi-Fi özelliğine yüksek performansa sahip… Tüm 3G şebekelerini destekleyen telefon, aynı zamanda kendi GPSdonanımına da sahip. 5 MP kamera ve otomatik netlik ayarı bulundurması, sarsıntı etkisini yok etme özelliği, 512 MB dahili olmak üzere 32 GB kapasitesine kadar artırılabilir bellek de diğer BlackBerry Bold 9780 özellikleri arasında yer alıyor.

Telefonun sosyal ağlar için içerdiği özel yazılımlar ve sosyal ağlar ile ilgili sağladığı kolaylıklar da akıllı telefonlar içerisinde sağlam bir yer edinmesine ön ayak olan diğer etkenler arasında.

Hiç yorum yok: