5 Şubat 2011 Cumartesi

Yeni Turkcell MultiVINN Modem

Turkcell MultiVINN yenilenen özellikleri ile satışa sunuldu. Çoklu internet kullanımı için geliştirilen Turkcell MultiVINN, E5830-S modeli ile internet erişimini çoklu kullanıcı seviyesine taşıyarak büyük kolaylık sağlıyor. Yeni MultiVINN, üzerindeki OLED ekranı sayesinde o an kaç kullanıcının modeme bağlı olduğu bilgisini de gösteriyor. Aynı zamanda pil durumu ile o anki 3G bağlantı seviyesi ile ilgili de bilgiler bulunduran OLED ekran, SMS geldiğinde bunun bilgisini de gösteriyor.


Turkcell MultiVINN Özellikleri
Piyasada bulunan çoklu modemlerin sahip olduğu tüm özellikleri bulunduran yeni MultiVINN, özellikle OLED ekranı ve ekranla birlikte sunulan bilgiler sayesinde bir adım öne çıkmayı başarmış. Ayrıca MicroSD hafıza kartıda içeren MultiVINN, 32 GB hafıza kartı ile de benzerlerinde olmayan bir özellik sunuyor. Bu hafıza kartına, modeme bağlı tüm kullanıcıların da ulaşabiliyor olması ayrı bir avantajı.
Aynı anda 5 kişinin internete bağlanabilmesi için olanak tanıyan MultiVINN, 100 saate kadar bekleme süresine sahip ve kesintisiz olarak 4 saat internet deneyimi sunuyor. Bu özellikleri ile Turkcell MultiVINN, benzeri çoklu 3G internet modemlerine oranla çok daha fonksiyonel ve kullanışlı.

Hiç yorum yok: