8 Mart 2011 Salı

Gogol Bordello Konseri 2011

Şimdiye dek dinlediğim en mükemmel müzisyenlerden olan Gogol Bordello topluluğu, Punk ve çingene kültürünü harmanlayan en kaliteli müzik topluluklarından biri… Ki bana göre en kaliteli topluluk. Babylon’da verilecek konserde, izleyicileri New York’un arka sokaklarına alıp götürecek olan Gogol Bordello, göçmenlerin dünyasını konser alanına taşıyacak…

Grup lideri ve vokalisti Eugene Hütz, Ukrayna’da büyüyen bir müzisyen. 86′daki Çernobil felaketi sonucu oluşan karmaşa ve değişiklikler sırasında, ülkesindeki çingene kültürünü keşfeden ünlü vokalist, sırasıyla Polonya, Macaristan, Avusturya ve İtalya’da “göçmen” sıfatıyla yaşadıktan sonra 93′te ABD’ye yerleşti. Müzisyenlik kabiliyetini göstermeye ise New York eyaletinde başladı.


Rus düğünlerinde çingene müzikleri çalarak üne kavuşan ünlü sanatçı, izleyicileri bu denli coşturan nadir sanatçılardan biri olarak büyük bir ün yaptı ve özellikle New York alt kültürünün en popüler ismi oldu. Madonna ile yaptığı meşhur düet sonrası hayran kitlesini de genişleten sanatçı, ülkemizde de Rock’n’Coke ve Efes Pilsen One Love festivallerinde göstermiş olduğu başarılı performans ile sevildi.

ABD menşe’li yabancı dizilerin müziklerinde de emeği bulunan Gogol Bordello, son derece hareketli geçecek bir konser için 11 Mart 2011 tarihinde Babylon’da sevenleri ve merak edenleri ile bir araya gelecek.

Etkinlik : Gogol Bordelli Konseri

Yer : Babylon

Tarih : 11 Mart 2011 23:00

Ücret : 100 TL (Ayakta)

Hiç yorum yok: