2 Mart 2011 Çarşamba

Vodafone Vodem ile Süper İnternet

Hızlı 3g Internet, Hızlı Internet, Internet Fiyatları, Süper Internet,Vodafone Kampanyaları, Vodafone Süper Internet

Vodafone, Turkcell tarafından çıkarılan ve “süper internet” olarak adlandırılmasa da 3G hizmetini ilk defa yüksek çıtaya taşıyan kampanya sonrasında “süper internet” adı altında 43.2 Mbps’ye varan bir hızla internet erişiminin sağlandığı bir kampanya hazırladı ve cep telefonu kullanıcılarının yanı sıra bilgisayar kullanan teknoloji ve 3G meraklıları için hizmete sundu.

Vodafone Vodem kullanıcıları için geliştirilen ve “herkes her yerden kolaylıkla internete bağlansın” diye “süper internet” dönemini başlattı. K4605 Vodem sayesinde 43.2 Mbps’ye varan bir hız ile internet keyfi sunan Vodafone, Turkcell sonrasında hızlı 3G internet pazarına giren ikinci operatör oldu.


Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt tarafından yapılan açıklama doğrultusunda bu yılın Vodafone tarafından “veri yılı” olarak ilan edildiğini ve “Süper İnternet” olarak adlandırılan yeni ve hızlı internet döneminin başladığını söyleyebiliriz.

Hızlı 3G internet pazarına dahil olan Vodafone, pazara neler getirecek? Sektörde herhangi bir ucuzlama olacak mı yoksa internet fiyatları yine aynı hızda devam mı edecek henüz belli değil. Fakat umuyoruz ki internet fiyatları eskiye oranla biraz olsun ucuzlar.

Hiç yorum yok: