10 Şubat 2011 Perşembe

iOS 4.3 Sevgililer Günü Hediyesi mi Olacak?

Apple, iOS 4.3 güncellemesini Sevgililer Günü hediyesi olarak 14 Şubat’ta mı yayımlamayı planlıyor? Kimilerine göre Apple, tutkunları için bir Sevgililer Günü hediyesi olarak iOS 4.3 güncellemesini 14 Şubat tarihinde çıkaracak. Son dönemde gündeme gelen, Apple kullanan birçok kişinin, sadık ve bağımlı oldukları için kullandıkları iddiaları üzerine hem yeni bir gündem oluşturmak, hem de günün anlam ve önemini hatırlatmak için böyle bir hamle yapacağı beklenen Apple, bir süredir beta güncellemesi ile idare eden kullanıcılarını da sevindirmiş olacak.

MacStories tarafından haberleştirilen bilgi üzerine Apple, iPhone ve iPad cihazlarında kullanılan iOS güncellemesi için 14 Şubat Sevgililer Günü için gerisayımda. Uzun zamandır beta versiyonu ile kullanılan yazılım da bu sayede kararlı sürüm ile kullanılabilecek.

Hotspot, mobil WiFi paylaşımı, iPad için Airplay uygulamalarının yanı sıra, ekran kilit tuşu de geri gelecek muhtemelen. iOS 4.2 güncellemesi ile birlikte ses kontrol tuşuna dönen ekran kilit tuşu dolayısıyla yapılan şikayetler üzerine 4.3 ile eski uygulamaya geri dönülmesi beklentisi olsa da, beta sürümde böyle bir özellik bulunmadığını da hatırlatmakta yarar var.

Hiç yorum yok: